FÖRRÄTTER
|
KANTARELLTOASTSmörstekta kantareller blandade med västerbottenost, Karl-Johan kräm, whiskeylingon och friterad rosmarin
(G) (M)
152
|
GRAVAD LÄTTBAKAD RENChutney på äpple, lingon och tranbär samt en granskottsemulsion
159
|
RAVIOLIFylld med kräftstjärtar och färskost serveras med vitvinsmörsås och krondill och västerbottenskum
(M) (G)
152
|
LÖJROMSmetana, rödlök på råraka
(M)
152
|
VARMRÄTTER
|
OXFILÉ TOURNEDOSPotatisterrin, bränd blomkålspuré och tryffelsky
(M)
245
|
ÄLGENTRECÔTEGrillad kroppkaka fylld med trattkantareller och bacon, äppelkräm och cognacsås
M
269
|
HALSTRAD RÖDINGSmörstekta kantareller potatispuré och crème dubble
M
229
|
SAFFRANSDOFTANDE FISK & SKALDJURSGRYTAServeras med vitlöksbröd
(G) M
224
|
CONFITERAD GRISSIDALönsirapsstekt spetskål, calvadossås och pommes rissole
(M) (G)
215
|
BAKAD SOTAD SPETSKÅLServeras med friterad marinerad tofu och bönsallad
159
|
STRANDKANTENS BURGAREInlagd rödlök - tomat - sallad - ost - bacon - tryffelmajonnäs - pommes
(G) (M)
170
|
HALLOUMIBURGAREInlagd rödlök - tomat - sallad - ost - tryffelmajonnäs - pommes
M (G)
160
|
SALLADER
RÄK & SKALDJURSSMÖRGÅSAR
|
STRANDKANTENS GIGANTISKA RÄKSMÖRGÅSRostat surdegsbröd - handskalade räkor - ägg - majonnäs - grönsaker - citron
(G)
159
|
DESSERT
|
BLÅBÄRSTARTLETT Av filodeg serveras med vaniljsås
M G
101
|
HIBISKUSKOKTA PÄRONKaramelliserad mjuk pepparkaka, vispad vanilj, mascarpone och rostade pistagenötter
M G
109
|
HASSELNÖTSPARFAIT Serveras med varm choklad och körsbär i cognac
M
127
|
CHOKLADPRALINVår egen pralin fylld med havtorn och apelsincurd samt en ganache smaksatt med drambuie
M
35
|
BARNMENY
Allergiinformation
G = Rätten innehåller gluten / (G) = Rätten går att få glutenfri
L = Rätten innehåller laktos / (L) = Rätten går att få laktosfri
M = Rätten innehåller mjölkprotein / (M) = Rätten går att få utan mjölkprotein